No juu hetihän se tyssäs se kirjoittaminen no nyt koitan ottaa itteeni piru vie niskasta kiinni kun tän kerta aloitin niin sitä jatkettakoon. :D

Viim. kerrasta onkin aikaa tässähän on sattunut ja tapahtunut joten koitan tässä nyt kirjoittaa mitä muistan.

Siis viimeinkin saapui se miehen oleskelu-lupa. IHANAA <3 ei enään pelkoa siitä saako jäädä vai ei. Nyt vaan odotellaan kaikkien muiden paikkojen päätöksi kuten Kelasta että saatais muita asioita etiinpäin.
Mies odottaa kuin kuuta nousevaa että pääsisi jo kouluun että pääsisi töihin.

No saatiin sitten selville kumpi on tulossa ei tarvinnut edes kysyy kun näytti ihan itse ja oikein selvästi että pikku prinssi sieltä nyt saapuu kaitsemaan näitä villimmän puoleisia isompia rinsessoja.


18pv tuli sitten juhlittua 4-vuotis synttäreitä ja nyt viikonloppuna viimeinen satsi, oho ompas mun rinsessa jo iso :| Justiinsa se vasta oli sellanen pieni. Toinen tulee kauheeta vauhtia perässä.

Tytöt pääsivät pitkästä aikaa viikonloppuna yökyläileen toinen mun siskon luo ja toinen isänsä luokse. (meillä siis lapsilla eri isät ja nykyinen ei ole kummankaan isä)
No kivaa tietysti oli niin kauan kuin sitä kesti sisko soitti sitten seuraavana aamuna että tyttö oksentaa :( No eikun sitten hakemaan ja siinä ennenkuin lähettiin kotiin päin alkoi siskon tyttökin oksentamaan, illemmalla sisko soittaa että hänkin alkoi oksentamaan ja alkoi kuulemma varpusetkin lentään. Tänään soitti että heidän poikakin alkoi oksentaan aamusta.

Hehee onhan se kivaa ettei itse tarvitse enään edes ruokaa tehdä mies tekee sen aina mielellään no ei vaiska olis se kiva itsekkin joskus päästä tuonne kyökin puolelle muutakin kuin syömään tai siivoamaan :)

Tänään oli tyttöjen ensimmäinen hiihtolomapäivä ja siinä se meni ulkoillessa tytöillä oli hirmu hauskaa kiipeiillä lumikasoissa ja kävellä tuolla lumessa jota on kertynyt tuonne keskelle pihaa sellanen metri :D

Saapis nyt nähdä lähdetäänkö huomenissa HopLopiin sinne kyllä tytöt on kauheesti pyydellyt ja olis meillä tollanen lippu jolla toinen tytöistä pääsis ilmaiseksi (siis se halvempi) :D Saapi mies juosta niitten perässä sitten siellä itten en pääse siellä telineissä meneen.


Kiitos myös paljon ekasta kommentista oli ihana huomata että joku on kuitenkin eksynyt sivulleni ja kirjoittanut vielä kivan kommentin. Kiitos kaunis koitan oikeesti jatkossa päivittää tätä useammin. <3