Ja taas täällä on vähän jäänyt tää blogi... aamut ja päivät olis mun "netti-aikaa" mut sit taas kotityöt ja lapset vie sen ajan ja illalla miehen kotiutuessa se linnoittuu tähän koneelle niin en taas pääse niin jäänyt vähän..

Nyt olis pieni hetki uhrata tähän..

Elämä on mennyt vienyt ja tuonut, lapset kasvaa jne jne..

Kuivari hajos..kiva.. kivat määrät pyykkiä kertynyt ku ei voi enää pestä ku 1koneellisen päivään ku ennen sai sen 2 koneellista. Yllättävän paljon sitä tulee 5henk. perheeltä. :/

Eikä meillä oo enää autoo, huomaa kun ei pääse enään minnekkään pitemmälle kylään ja joutuu käymään noissa kalliimissa pikku-kaupoissa. Onneks ainajoku pystyy ees 1-2krt kk käyttää tuol isommassa kaupassa.

No nyt saatiin vihdoista viimein hommattuu pojalle vaunut jotka kaipais nyt pientä "remontti" aattelin vähän jos koittais värjätä niitä. Niissä siis ei oo mitään vikaa ainoa vaan kun ne on 4v ja punaiset niin elämän varrella ovat vähän kulahtaneet värit jos sais niihin vähän eloo taas. :)

Pojan kanssa aloitettiin tuo kestoilukin nyt kokopäiväisesti mies ei oikein oo lämmennyt ajatukselle mutta kyllä se siitä (ehkä) :)

Mummukin on innostunut nyt niitä väsään pojalle.

Meitin 5v yökastelijakin on päässyt maistamaan kestoilua uudestaan näin 3v jälkeen.

Tulipa mieleen että tässä kuussa tosiaan vietettiin mun esikkoni 5v synttäreitä ja tietysti piti olla Winks-kakku no just.. sellanenkin tuli harjoiteltuu.. kuvaakin tulee kuhan saisin noi kuvat joskus kamerasta koneelle.



IMG_2664-normal.jpg

No tässä se Kakku nyt on ihan ekaa kertaa maalasin elintarvike-väreillä sokerimassaan ja ihan vapaalla kädellä, ei hieno mutta kelpas enhä ens kerralla osaan vähän paremmin.


IMG_2669-normal.jpg

Tässä muuta tarjontaa olis muffinia, kakkutikkareita, porkkanakakkua, madeirakakku paloja, mokkapaloja, "tuunattuja"-pusuja sekä vadelma-ja appelsiini täytekeksejä :p

IMG_2679-normal.jpg

Tässä siis esikkoni 5v. 18.02.2013 poseeraa kakkunsa kanssa :)


Kakku oli sisäänsä syönyt mustikka-rahkaa sekä suklaa moussea kostutettu vedellä jossa inanen vanilla-sokeria.

Ja taka-alalla paistaa kaikkien meidän vieraiden herkku siis se suolainen kana-curry-piirakka.

Jahas taas on mentävä poika ilmoittaa että olis päikkyjen aika. :)

kuulumisiin taas kerran.